Welkom op de Waalse school!

Op deze website kunt u alles vinden wat u wilt weten over de oudste basisschool van Rotterdam, de school die uw kind bezoekt of gaat bezoeken. Via onderstaande video kunt u een kijkje binnen nemen!

 


De Waalse school is een protestants-christelijke school, veilig gelegen op de rand van het centrum. Het team van leerkrachten is betrokken en verzorgt met veel enthousiasme uitstekend onderwijs aan een grote diversiteit van leerlingen. De Waalse school heeft al jaren een uitstekende reputatie, respect en discipline staan er hoog in het vaandel.

Vanuit de Franstalige geschiedenis van de school wordt nog Franse les gegeven. Er is een professionele tussenschoolse opvang, verzorgd door KSH, waar voor leerlingen een verantwoorde maaltijd wordt bereid. De interne BSO (voorschoolse en naschoolse opvang), is geopend van 7 tot 7. De Waalse school heeft tevens drie peutergroepen (Voorschool), waar kinderen vanaf twee jaar al welkom zijn.

Alle informatie die u niet op de website kunt vinden, staat uitgebreid beschreven in onze schoolgids. U kunt hem hier downloaden: schoolgids.

Wethouder De Jonge op bezoek!

De Waalse ontmoet de burgemeester!

Plusklas