Waalse School Themabijeenkomst
22 februari, 2018

Themabijeenkomst

Ouders van de leerlingen in de groepen 1 en 2 zijn van 8:30 – 9:15 uur van harte welkom in de bibliotheek/personeelskamer voor de themabijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over de leerstof die tijdens het aanstaande thema Landen aan bod komt en hoe u hier thuis bij kunt aansluiten.

Waalse School Voorjaarsvakantie
24 februari, 2018 - 04 maart, 2018

Voorjaarsvakantie

We wensen iedereen een fijne vrije week. Graag weer tot ziens op maandag 5 maart!

Waalse School Kijkmiddag
14 maart, 2018

Kijkmiddag

In de groepen 3 t/m 8 kunnen ouders tijdens de kijkmiddag het werk van hun kinderen inzien. De kinderen mogen zelf uitleg geven bij wat zij hebben gedaan.

Waalse School Rapport groep 1 t/m 8
16 maart, 2018

Rapport groep 1 t/m 8

Op deze dag ontvangt u het tweede rapport van uw kind van dit schooljaar. De rapportgesprekken vinden plaats op dinsdag 20 maart.

Waalse School Oudergesprekken groep 1 t/m 8
20 maart, 2018

Oudergesprekken groep 1 t/m 8

Op 20 maart vinden de oudergesprekken over het tweede rapport van 2017-2018 plaats. Uw kind mag hierbij aanwezig zijn. In principe trekt de leerkracht hier 10 minuten per ouder voor uit.

Waalse School Huiswerkinformatie moment groep 3 t/m 8
21 maart, 2018

Huiswerkinformatie moment groep 3 t/m 8

Tijdens de huiswerkinformatie momenten kunt u na schooltijd van 12:30-13:00 uur even bij de leerkracht van uw kind in de groep binnenlopen. De leerkracht is dan aanwezig om u te vertellen aan welke doelen in deze periode gewerkt wordt en wat u thuis kunt doen om uw kind hierbij te ondersteunen.

Waalse School Paasviering
28 maart, 2018

Paasviering

Op deze ochtend wordt in alle groepen Pasen gevierd. Er wordt stilgestaan bij het paasverhaal en dit wordt gevierd door in de groep met elkaar te ontbijten. Eet smakelijk!

Waalse School Paasvakantie
29 maart, 2018 - 02 april, 2018

Paasvakantie

De paasvakantie voor de leerlingen begint al op donderdag 29 maart. De leerkrachten hebben die dag nog een studiedag. Deze studiedag is de jaarlijkse interne kwaliteitsdag van de school waarop we de ingezette verbeteringen (tussentijds) evalueren. We wensen u een gezegend Pasen en zien iedereen graag weer op dinsdag 3 april!

Waalse School Thema afsluiting
06 april, 2018

Thema afsluiting

Tijdens de thema afsluiting wordt in de groepen 1 en 2 teruggeblikt op het afgelopen thema Landen. De leerlingen laten zien wat zij in het thema hebben geleerd. Ouders zijn van 14:45 – 15:15 uur welkom in de groep van hun kind(eren).

Waalse School Themabijeenkomst
10 april, 2018

Themabijeenkomst

Ouders van de leerlingen in de groepen 1 en 2 zijn van 8:30 – 9:15 uur van harte welkom in de bibliotheek/personeelskamer voor de themabijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over de leerstof die tijdens het aanstaande thema Bloeien en groeien aan bod komt en hoe u hier thuis bij kunt aansluiten.