Waalse School Zomervakantie
13 juli, 2018 - 26 augustus, 2018

Zomervakantie

De zomervakantie begint voor de leerlingen al op donderdag 12 juli. Op die dag heeft het team nog een studiedag en zijn de leerlingen al vrij. Op vrijdag begint ook de vakantie voor de leerkrachten. Tot volgend schooljaar!

Waalse School Themabijeenkomst
31 augustus, 2018

Themabijeenkomst

Ouders van de leerlingen in de groepen 1 en 2 zijn van 8:30 – 9:15 uur van harte welkom voor de themabijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over de leerstof die tijdens het aanstaande thema Welkom op school aan bod komt en hoe u hier thuis bij kunt aansluiten.

Waalse School Startgesprekken
04 september, 2018

Startgesprekken

Als onderdeel van ouderbetrokkenheid 3.0 zullen we deze dag van 15:30 – 21:00 uur startgesprekken voeren met ouders en leerlingen. Tijdens dit gesprek kunt u kennismaken met de leerkracht en afspraken maken over bijvoorbeeld contact en samenwerking.

Waalse School Welkomstborrel
05 september, 2018

Welkomstborrel

Een goed schooljaar begint met een goede kennismaking. En daar horen onze ouders natuurlijk bij! Op woensdag 5 september bent u van 12:00 – 12:30 uur welkom in de groep van uw kind(eren) om kennis te maken met de andere ouders. Wij zorgen voor een drankje en hopen op uw komst!

Waalse School Inloopochtend
14 september, 2018

Inloopochtend

Tijdens de inloopochtend bent u van 8:30 – 9:15 uur van harte welkom in de groep van uw kind(eren) om een les bij te wonen. Als er een gym- of zwemles op het rooster staat, bent u in het speellokaal, de gymzaal of het zwembad welkom.

Waalse School Huiswerkinformatie moment groep 3 t/m 8
17 september, 2018

Huiswerkinformatie moment groep 3 t/m 8

Tijdens de huiswerkinformatie momenten kunt u na schooltijd van 15:15-15:45 uur even bij de leerkracht van uw kind in de groep binnenlopen. De leerkracht is dan aanwezig om u te vertellen aan welke doelen in deze periode gewerkt wordt en wat u thuis kunt doen om uw kind hierbij te ondersteunen.

Waalse School Koffieochtend
18 september, 2018

Koffieochtend

Tijdens de koffieochtend kunt u van 8:30 – 9:15 uur terecht voor een praatje en/of vragen over allerlei zaken en wetenswaardigheden. Het is een gelegenheid om vrijblijvend met andere ouders en met personeelsleden in contact te komen. Ook de coördinator ouderbetrokkenheid en de directie zijn vrijwel altijd tijdens de koffieochtend aanwezig.

Waalse School Thema afsluiting
28 september, 2018

Thema afsluiting

Tijdens de thema afsluiting wordt in de groepen 1 en 2 teruggeblikt op het afgelopen thema. De leerlingen laten zien wat zij in het thema hebben geleerd. Ouders zijn van 14:45 – 15:15 uur welkom in de groep van hun kind(eren).

Waalse School Themabijeenkomst
01 oktober, 2018

Themabijeenkomst

Ouders van de leerlingen in de groepen 1 en 2 zijn van 8:30 – 9:15 uur van harte welkom in de bibliotheek/personeelskamer voor de themabijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over de leerstof die tijdens het aanstaande thema aan bod komt en hoe u hier thuis bij kunt aansluiten.

Waalse School Opening kinderboekenweek
03 oktober, 2018

Opening kinderboekenweek

Op woensdag 3 oktober start de kinderboekenweek! Om 8:30 uur wordt de kinderboekenweek op het schoolplein bij de hoofdingang feestelijk geopend. Het thema van de kinderboekenweek is in 2018 ‘Vriendschap’.