Waalse School Thema afsluiting
22 september, 2017

Thema afsluiting

Tijdens de thema afsluiting wordt in de groepen 1 en 2 teruggeblikt op het afgelopen thema Dit is Sil. De leerlingen laten zien wat zij in het thema hebben geleerd. Ouders zijn van 14:45 – 15:15 uur welkom in de groep van hun kind(eren).

Waalse School Themabijeenkomst
25 september, 2017

Themabijeenkomst

Ouders van de leerlingen in de groepen 1 en 2 zijn van 8:30 – 9:15 uur van harte welkom in de bibliotheek/personeelskamer voor de themabijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over de leerstof die tijdens het aanstaande thema Gruwelijk eng! aan bod komt en hoe u hier thuis bij kunt aansluiten.

Waalse School Informatie avond groep 8
02 oktober, 2017

Informatie avond groep 8

Ouders uit de groepen 8 zijn van harte welkom op maandag 2 oktober van 18:30 tot uiterlijk 20:00 uur. De leerkrachten geven dan informatie over de overgang van de basisschool naar het Voortgezet Onderwijs en alles wat daarbij komt kijken.

Waalse School Opening kinderboekenweek
04 oktober, 2017

Opening kinderboekenweek

Op woensdag 4 oktober wordt in de groepen feestelijk aandacht besteed aan de opening van de Kinderboekenweek. Over de opening op school, krijgt u t.z.t. meer informatie. Het thema van de kinderboekenweek is in 2017 ‘Gruwelijk eng!’. We zorgen er als school voor dat het niet té eng voor de kinderen wordt.

Waalse School Studiedag; leerlingen vrij
05 oktober, 2017

Studiedag; leerlingen vrij

Op donderdag 5 oktober zijn alle leerlingen vrij. Leerkrachten van alle scholen van ons bestuur Kind en Onderwijs Rotterdam hebben dan een gezamenlijke studiedag. Tijdens een kennisevent worden er verschillende workshops gevolgd om de professionaliteit van de teams te vergroten.

Waalse School Opvoedmarkt
11 oktober, 2017

Opvoedmarkt

Op woensdag 11 oktober is er van 12:30 – 13:00 uur in de KSH-ruimte een ‘opvoedmarkt’ waar verschillende organisaties aanwezig zullen zijn om informatie te verstrekken. U bent van harte welkom!

Waalse School Herfstvakantie
14 oktober, 2017 - 22 oktober, 2017

Herfstvakantie

De eerste 8 weken van het schooljaar zitten erop! We wensen iedereen een fijne herfstvakantie!

Waalse School Koffieochtend
25 oktober, 2017

Koffieochtend

Tijdens de koffieochtend kunt u van 8:30 – 9:15 uur terecht voor een praatje en/of vragen over allerlei zaken en wetenswaardigheden. Het is een gelegenheid om vrijblijvend met andere ouders en met personeelsleden in contact te komen. Ook de coördinator ouderbetrokkenheid en de directie zijn vrijwel altijd tijdens de koffieochtend aanwezig.

Waalse School Huiswerkinformatie moment groep 3 t/m 8
27 oktober, 2017

Huiswerkinformatie moment groep 3 t/m 8

Tijdens de huiswerkinformatie momenten kunt u na schooltijd van 15:15-15:45 uur even bij de leerkracht van uw kind in de groep binnenlopen. De leerkracht is dan aanwezig om u te vertellen aan welke doelen in deze periode gewerkt wordt en wat u thuis kunt doen om uw kind hierbij te ondersteunen.

Waalse School Thema afsluiting
06 november, 2017

Thema afsluiting

Tijdens de thema afsluiting wordt in de groepen 1 en 2 teruggeblikt op het afgelopen thema Gruwelijk eng!. De leerlingen laten zien wat zij in het thema hebben geleerd. Ouders zijn van 14:45 – 15:15 uur welkom in de groep van hun kind(eren).