Waalse School Voorleesontbijt
20 januari, 2021

Voorleesontbijt

Op woensdag 20 januari gaan de nationale voorleesdagen van start met een online voorleesontbijt! Om 8:45 uur mogen de kinderen mét ontbijt voor de laptop klaarzitten om in te bellen met hun hele groep. Zo kunnen ze genieten van hun ontbijt terwijl ze tegelijkertijd voorgelezen worden.

Waalse School (Geannuleerd) Inloopochtend groep 3 t/m 8
04 februari, 2021

(Geannuleerd) Inloopochtend groep 3 t/m 8

Tijdens de inloopochtend zijn ouders van de groepen 3 t/m 8 van 8:30 uur tot 9:15 uur van harte welkom in de groep van hun kind(eren) om een les bij te wonen.

Waalse School Techniekweek 2021 (uitgesteld)
08 februari, 2021 - 12 februari, 2021

Techniekweek 2021 (uitgesteld)

Doordat de cito toetsen zijn uitgesteld, wordt ook de Techniekweek 2021 verplaatst. Zodra de datum bekend wordt, zal deze ook in de agenda vermeld staan.

Waalse School Open school / inschrijfochtend
10 februari, 2021

Open school / inschrijfochtend

Op woensdag 10 februari zal de Waalse school ’s ochtends van 09:00 uur tot 11:30 uur open staan voor alle geïnteresseerden. Tijdens deze ochtend is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen en krijgt u een goed beeld van de Waalse school in bedrijf.

Waalse School Thema afsluiting: ‘Nieuwsgierig’
19 februari, 2021

Thema afsluiting: ‘Nieuwsgierig’

Op vrijdag 19 februari vindt de thema afsluiting plaats bij de groepen 1 en 2. Als ouder/verzorger bent u van harte welkom tussen 14:00 uur en 14:30 uur om dit gezamenlijk met de leerkracht en leerlingen bij te wonen.

Waalse School Voorjaarsvakantie
20 februari, 2021 - 02 maart, 2021

Voorjaarsvakantie

In verband met 2 studiedagen voor en 1 studiedag na de vakantie, kunnen de leerlingen genieten van een extra lange voorjaarsvakantie. We zien de leerlingen graag weer op dinsdag 3 maart, wanneer ook de techniekweek wordt geopend.

Waalse School Studiedag leraren; kinderen vrij
01 maart, 2021 - 02 maart, 2021

Studiedag leraren; kinderen vrij

Op maandag 1 en dinsdag 2 maart is een studiedag gepland. Gedurende de dag zullen de leerkrachten een schoolbespreking houden over de behaalde resultaten bij de cito-toetsen.

Waalse School Start thema: ‘Pleisters en zalfjes’
04 maart, 2021

Start thema: ‘Pleisters en zalfjes’

Het zesde thema van het schooljaar gaat bij de groepen 1 en 2 van start. In dit thema staat het ziekenhuis centraal. De kinderen leren over ziek en gezond zijn. Gedurende de week krijgt u als ouder informatie over de lesstof en de doelen die in het thema aan de orde komen en hoe u hier uw kind (thuis) bij kunt ondersteunen. U bent van harte welkom in de klas om de start van het thema bij te wonen vanaf 08:30 uur.

Waalse School Koffieochtend
09 maart, 2021

Koffieochtend

Op dinsdag 9 maart van 08:30 uur tot +/- 9:15 uur staat er weer een koffieochtend op de planning. U bent van harte welkom in de centrale ruimte van de KSH voor een kop koffie met wat lekkers!

Waalse School Kijkmiddag
10 maart, 2021

Kijkmiddag

In de groepen 3 t/m 8 kunnen ouders tijdens de kijkmiddag voorafgaand aan het rapport het werk van hun kinderen inzien. De leerlingen mogen zelf uitleg geven over welke doelen ze hebben bereikt en wat nog aandachtspunten zijn. U bent welkom in de groep van uw kind van 12:30 uur tot 13:15 uur.