Waalse School Geannuleerd: inloopochtend groep 3 t/m 8
22 juni, 2021

Geannuleerd: inloopochtend groep 3 t/m 8

Helaas is de komende inloopochtend nog geannuleerd wegens de huidige corona maatregelen in en om de school.

Waalse School Franse dag 2021
23 juni, 2021

Franse dag 2021

De Waalse school is de oudste basisschool van Rotterdam en we vieren jaarlijks de oprichting van de school op de Franse dag. Op deze dag zullen er verschillende activiteiten binnen en buiten georganiseerd worden voor de hele school. Amusez vous bien!

Waalse School Geannuleerd: koffieochtend
23 juni, 2021

Geannuleerd: koffieochtend

Helaas zal de koffieochtend niet doorgaan in verband met de huidige corona maatregelen in en om de school.

Waalse School Studiedag leraren; kinderen vrij
24 juni, 2021 - 25 juni, 2021

Studiedag leraren; kinderen vrij

Op donderdag 24 en vrijdag 25 juni is een studiedag gepland. Gedurende de dag zullen de leerkrachten een schoolbespreking houden over de behaalde resultaten bij de cito-toetsen. De volgende dag is er een administratiedag gepland om de rapporten in orde te maken. De leerlingen zijn op beide dagen vrij.

Waalse School Geannuleerd: kijkmiddag
30 juni, 2021

Geannuleerd: kijkmiddag

In de groepen 3 t/m 8 kunnen ouders tijdens de kijkmiddag voorafgaand aan het rapport het werk van hun kinderen inzien. De leerlingen mogen zelf uitleg geven over welke doelen ze hebben bereikt en wat nog aandachtspunten zijn. U bent welkom in de groep van uw kind van 12:30 uur tot 13:15 uur.

Waalse School Rapport
01 juli, 2021 - 06 juli, 2021

Rapport

Op donderdag 1 juli ontvangt u het derde en tevens laatste rapport van uw kind van dit schooljaar. De rapportgesprekken zijn ingepland op dinsdag 6 juli.

Waalse School Schoolreis groep 3 t/m 7
02 juli, 2021

Schoolreis groep 3 t/m 7

Op vrijdag 2 juli staat de jaarlijkse schoolreis voor de groepen 3 t/m 7 gepland. De precieze locatie en invulling van de dag zal t.z.t. bekend gemaakt worden.

Waalse School Kamp groep 8
07 juli, 2021 - 09 juli, 2021

Kamp groep 8

Het drie-daagse afscheidskamp van groep 8 vindt dit jaar plaats van woensdag 7 t/m vrijdag 9 juli. Ieder jaar weer een groot succes en een onvergetelijke herinnering voor onze schoolverlaters. Veel plezier alvast!

Waalse School Afscheid groep 8
12 juli, 2021

Afscheid groep 8

Op maandagavond 12 juli nemen we in stijl afscheid van onze leerlingen in groep 8 die de school gaan verlaten. Op deze avond kunt u op het grote doek de film bewonderen die de leerlingen zelf hebben gemaakt. Locatie en tijd worden t.z.t. bekend gemaakt. We zullen jullie missen!

Waalse School Thema afsluiting: ‘Sil redt het koraal’
13 juli, 2021

Thema afsluiting: ‘Sil redt het koraal’

Op dinsdag 13 juli vindt de thema afsluiting plaats bij de groepen 1 en 2. Als ouder/verzorger bent u van harte welkom tussen 14:00 uur en 14:30 uur om dit gezamenlijk met de leerkracht en leerlingen bij te wonen.