Waalse School Zomervakantie
19 juli, 2019 - 02 september, 2019

Zomervakantie

De zomervakantie begint voor de leerlingen al op vrijdag 19 juli. Op maandag 2 september hebben de leerkrachten een studiedag. We zien alle leerlingen graag weer op de eerste schooldag op dinsdag 3 september. Fijne vakantie!

Waalse School Studiedag, leerlingen vrij
02 september, 2019

Studiedag, leerlingen vrij

De leerkrachten starten op maandag 2 september met een studiedag waarop ze gezamenlijk het ‘schooljaar in de steigers zetten’. De planning van de leerlijnen wordt op maat gemaakt voor alle leerjaren zodat onze leerlingen ook komend schooljaar al hun doelen kunnen bereiken.

Waalse School Themabijeenkomst
06 september, 2019

Themabijeenkomst

Ouders van de leerlingen in de groepen 1 en 2 zijn van 8:30 – 9:15 uur van harte welkom bij de start van het eerste thema van dit schooljaar ‘Dit zijn wij’. Tijdens de themabijeenkomst krijgt u informatie over de lesstof en de doelen die in het thema aan de orde komen en hoe u hier uw kind (thuis) bij kunt ondersteunen.

Waalse School Inloopochtend
09 september, 2019

Inloopochtend

Tijdens de inloopochtend zijn ouders van de groepen 3 t/m 8 van 8:30 – 9:15 uur van harte welkom in de groep van hun kind(eren) om een les bij te wonen.

Waalse School Startgesprekken
10 september, 2019

Startgesprekken

Op dinsdag 10 september voeren alle leerkrachten van 15:15 – 21:00 startgesprekken met alle ouders en leerlingen. Tijdens dit gesprek maakt u kennis met de leerkracht en maakt u afspraken over de samenwerking tussen school en ouders voor het aanstaande schooljaar.

Waalse School Twinkeltje op de koffie
16 september, 2019

Twinkeltje op de koffie

Twinkeltje biedt informatie over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Enkele keren per jaar komt Twinkeltje op de Waalse school om ouders te informeren over verschillende thema’s. Op maandag 16 september is er van 8:30 – 9:15 uur een inloopochtend van Twinkeltje op de Waalse school. U bent van harte welkom om koffie te komen drinken en vragen te stellen over alle mogelijke onderwerpen betreffende de opvoeding en ontwikkeling van uw kind(eren).

Waalse School Feest Ouderbetrokkenheid 3.0
20 september, 2019

Feest Ouderbetrokkenheid 3.0

In het schooljaar 2018-2019 is de Waalse school gecertificeerd voor Ouderbetrokkenheid 3.0. Wij vieren deze certificering graag met alle ouders en leerlingen door het organiseren van een speciale feestdag op 20 september. Meer informatie volgt!

Waalse School Koffieochtend
24 september, 2019

Koffieochtend

Tijdens de koffieochtend kunt u van 8:30 – 9:15 uur terecht voor een praatje en/of vragen over allerlei zaken en wetenswaardigheden. Het is een gelegenheid om vrijblijvend met andere ouders en met personeelsleden in contact te komen. Ook de coördinator ouderbetrokkenheid en de directie zijn vrijwel altijd tijdens de koffieochtend aanwezig.

Waalse School Twinkeltje op de koffie over ‘pubers’
26 september, 2019

Twinkeltje op de koffie over ‘pubers’

Twinkeltje biedt informatie over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Op donderdag 26 september is er van 8:30 – 9:15 uur een themaochtend van Twinkeltje op de Waalse school die in het thema staat van ‘Pubers’. U bent van harte welkom om koffie te komen drinken en vragen te stellen over alles wat met dit onderwerp te maken heeft.

Waalse School Thema afsluiting
27 september, 2019

Thema afsluiting

Na afloop van ieder thema in de groepen 1 en 2 laten de leerlingen tijdens de thema afsluiting in de groep aan hun ouders zien wat ze in het afgelopen thema geleerd hebben. U bent van 14:30 – 15:00 uur van harte welkom in de groep van uw kind(eren).