Waalse School Thema afsluiting
28 september, 2018

Thema afsluiting

Tijdens de thema afsluiting wordt in de groepen 1 en 2 teruggeblikt op het afgelopen thema. De leerlingen laten zien wat zij in het thema hebben geleerd. Ouders zijn van 14:45 – 15:15 uur welkom in de groep van hun kind(eren).

Waalse School Themabijeenkomst
01 oktober, 2018

Themabijeenkomst

Ouders van de leerlingen in de groepen 1 en 2 zijn van 8:30 – 9:15 uur van harte welkom in de bibliotheek/personeelskamer voor de themabijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over de leerstof die tijdens het aanstaande thema aan bod komt en hoe u hier thuis bij kunt aansluiten.

Waalse School Opening kinderboekenweek
03 oktober, 2018

Opening kinderboekenweek

Op woensdag 3 oktober start de kinderboekenweek! Om 8:30 uur wordt de kinderboekenweek op het schoolplein bij de hoofdingang feestelijk geopend. Het thema van de kinderboekenweek is in 2018 ‘Vriendschap’.

Waalse School Studiedag; leerlingen vrij
05 oktober, 2018

Studiedag; leerlingen vrij

Op donderdag 5 oktober zijn alle leerlingen vrij. Leerkrachten van alle scholen in de wijk leren elkaar beter kennen. Tijdens een kennismakingsevent worden er verschillende workshops gevolgd om de professionaliteit van de teams te vergroten.

Waalse School Studiedagen; leerlingen vrij
18 oktober, 2018 - 19 oktober, 2018

Studiedagen; leerlingen vrij

Op donderdag 18 en vrijdag 19 oktober heeft het team twee studiedagen en zijn de leerlingen vrij.

Waalse School Herfstvakantie
22 oktober, 2018 - 26 oktober, 2018

Herfstvakantie

De eerste 8 weken van het schooljaar zitten erop! We wensen iedereen een fijne herfstvakantie!

Waalse School Koffieochtend
31 oktober, 2018

Koffieochtend

Tijdens de koffieochtend kunt u van 8:30 – 9:15 uur terecht voor een praatje en/of vragen over allerlei zaken en wetenswaardigheden. Het is een gelegenheid om vrijblijvend met andere ouders en met personeelsleden in contact te komen. Ook de coördinator ouderbetrokkenheid en de directie zijn vrijwel altijd tijdens de koffieochtend aanwezig.

Waalse School Huiswerkinformatie moment groep 3 t/m 8
01 november, 2018

Huiswerkinformatie moment groep 3 t/m 8

Tijdens de huiswerkinformatie momenten kunt u na schooltijd van 15:15-15:45 uur even bij de leerkracht van uw kind in de groep binnenlopen. De leerkracht is dan aanwezig om u te vertellen aan welke doelen in deze periode gewerkt wordt en wat u thuis kunt doen om uw kind hierbij te ondersteunen.

Waalse School Inloopochtend
06 november, 2018

Inloopochtend

Tijdens de inloopochtend bent u van 8:30 – 9:15 uur van harte welkom in de groep van uw kind(eren) om een les bij te wonen. Als er een gym- of zwemles op het rooster staat, bent u in het speellokaal, de gymzaal of het zwembad welkom.

Waalse School Thema afsluiting
12 november, 2018