Afscheid en welkom!

 

Aan het einde van dit schooljaar zal een vijftal collega’s de Waalse school gaan verlaten. Administratief medewerkster Mw. de Gier verlaat de Waalse school omdat ze een tijdelijk contract had. Mw. Markestijn en mw. Van Heijningen (voorheen Van Dongen) wonen beiden ver van Rotterdam en hebben een werkplek gevonden die hen dagelijks veel reistijd zal schelen. Mw. Van Vliet heeft een baan in Wateringen geaccepteerd omdat ze wil ervaren hoe het onderwijs buiten Rotterdam eruit ziet. Tot slot zal mw. Kuipers de Waalse school gaan verlaten. Zij blijft echter binnen ons bestuur werken. Zij zal op basisschool het Spectrum binnen haar expertise op meer- en hoogbegaafdheid een bijdrage gaan leveren aan de schoolontwikkeling op het Spectrum. Een mooie nieuwe uitdaging voor haar! We danken alle leerkrachten voor hun inzet voor de Waalse school en wensen hen veel succes in hun nieuwe baan!

 

Nieuwe collega’s

Vanwege het vertrek van een aantal collega’s en de groei van het aantal leerlingen, benoemt de Waalse school in augustus maar liefst 5 nieuwe leerkrachten en een administratief medewerkster. Drie van hen zijn bekenden van de Waalse school. Mw. Babyn en dhr. Van Dijk hebben beiden hun LIO-stages op de Waalse school gelopen en krijgen volgend jaar een vaste benoeming. Ook juf Develi keert graag terug op de Waalse school. Zij heeft 7 jaar geleden stage gelopen op de Waalse school en is nu werkzaam de Talmaschool van ons bestuur. Nieuw op school zijn twee leerkrachten die we na een zorgvuldige selectieprocedure een baan mochten aanbieden. Mw. Bart is een enthousiaste bovenbouwleerkracht die ervaring heeft op een basisschool in Den Haag. Dhr. Smouter komt uit Rhoon en is onlangs met een 8,5 afgestudeerd als leerkracht. Naast de leerkrachten zal Mw. Cinder als administratief medewerkster op de Waalse school komen werken. We heten hen van harte welkom!

Invalpool

Tot slot zullen enkele leerkrachten uit de invalpool volgend schooljaar tijdelijk op de Waalse school werken. Ook met hen mochten we via stages in het verleden of invalklussen al eerder kennismaken. Dhr. Populier, mw. Bekelaar, mw. Roelofs en mw. Kuiper zullen ons team in 2017-2018 komen versterken.