Afscheidsavond groep 8

Op maandagavond 15 juli namen wij in stijl afscheid van onze leerlingen uit groep 8. In het Bibliotheek Theater werd de afscheidsfilm getoond aan de leerlingen, ouders en het team van de Waalse school. De film bestond uit verschillende korte scenes waarin de leerlingen zelf de hoofdrol speelden. Na afloop van de film werden alle leerlingen op het podium geroepen om hun laatste rapport, het getuigschrift en het afscheidscadeau in ontvangst te nemen. Als afsluiting van de avond was er gelegenheid om onder het genot van een drankje afscheid van elkaar te nemen.

We wensen alle leerlingen van groep 8 een leerzame tijd in het voortgezet onderwijs en hopen hen in de toekomst nog eens te zien om te horen hoe het gaat.