Bliksemstage groep 8

Groep 8B is donderdag 21 november op bliksemstage geweest. De leerlingen konden kiezen uit; de Schooltandarts, De Rotterdamse Schouwburg en TENT Rotterdam. De leerlingen kregen een rondleiding en mochten ervaren hoe het is om te werken bij de verschillende bedrijven. Bij de tandarts hebben de leerlingen geleerd over de verschillende beroepen in een tandartspraktijk en vervolgens kregen ze ‘tandenpoetsles’ om zo (eventuele) toekomstige gaatjes te voorkomen. In het theater van de Rotterdamse schouwburg hebben de leerlingen mee kunnen kijken wat er allemaal komt kijken bij een theatervoorstelling. Bij TENT Rotterdam hebben de leerlingen meer geleerd over visuele cultuur en wat voor verschillende tentoonstellingen er allemaal voorbij komen.