Centrale Eindtoets Cito groep 8 is 537,7

Op 20 en 21 april maakten onze leerlingen uit de groepen 8 de Cito Eindtoets. Deze week zijn de uitslagen van de landelijke Centrale Eindtoets van Cito bekend geworden. De Waalse behaalde dit jaar een score van 537,7. Dit is maar liefst 3,2 punten boven het landelijk gemiddelde van 534,5.

Zeven leerlingen behaalden de maximale score van 550. Maar uiteraard zijn we trots op alle leerlingen die het beste uit zichzelf hebben gehaald. Wij feliciteren de leerlingen met hun prestaties en natuurlijk ook hun ouders en de leerkrachten die dit gezamenlijk mogelijk gemaakt hebben.

Iedere school ontvangt een schoolrapport van Cito waarin de uitslagen per vakgebied gespecificeerd worden. u kunt dit schoolrapport hier inzien.