De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb

Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling  ‘Samen leven’ geopend. In deze tentoonstelling staat de olijfboom (die in alle geloven symbool staat voor verbinding etc.) centraal.

‘Samen leven’ project

De Waalse school was gevraagd met een aantal kinderen mee te werken aan het project en deze leerlingen hebben een schaduwtentoonstelling bij het project gemaakt die ook een maand lang in de bibliotheek te bezichtigen is.

Deze leerlingen, juf Kuipers en juf Van der Meer waren uitgenodigd om bij de officiële opening in het bibliotheektheater aanwezig te zijn. In alle toespraken voor de ca. 100 genodigden is de Waalse school wel vijf keer genoemd!

De kinderen hebben vervolgens met de burgemeester gesproken, samen met hem een wenskaart in de olijfboom gehangen, handen geschud en waren dus ontzettend trots! De tentoonstelling van de kinderen van de Waalse school is nog zeker een maand op de eerste verdieping van de bibliotheek te bewonderen!