Feest Ouderbetrokkenheid 3.0

Op vrijdag 20 september was er groot feest op de Waalse school feest om de certificering voor Ouderbetrokkenheid 3.0 te vieren. Leerlingen, ouders én belangstellenden konden in de groepen een ouder-kind les volgen. Voor ouders waren er workshops Frans, muziek, Rots en Water en een kennismaking met de Cito Eindtoets voor groep 8. De ochtend werd afgesloten met een Bingo voor ouders en ’s middags was er voor iedereen een goochelvoorstelling. Voor alle leerlingen en ouders was er een aan het eind van de dag een presentje. De presentjes voor de ouders op de benedenverdieping zijn nog niet in alle groepen uitgedeeld; deze krijgen alle oudste leerlingen maandag mee naar huis. Het was een druk bezochte, zeer geslaagde en feestelijke dag! Niet alle foto’s zijn gelukt, maar een selectie van de foto’s die gemaakt zijn, vindt u hier. We danken alle ouders hartelijk voor de aanwezigheid en belangstelling!