Franse dag 2017!

Op woensdag 17 mei vierde de Waalse school de jaarlijkse Franse dag om haar inmiddels 278-jarige bestaan te vieren. Het was een zeer zonnige en geslaagde dag vol met leuke activiteiten voor alle kinderen. De leerlingen hebben in de ochtend diverse opdrachten gedaan die allemaal een Frans tintje hadden. Daarnaast picknickten alle groepen op het plein met veel stokbrood, druiven, croissantjes en andere lekkernijen. Een jaarlijks terugkerend succes is de brocante markt (rommelmarkt). In de middag stelden kinderen ook dit jaar hun spulletjes tentoon op een kleedje om deze te verkopen. Ook verkochten leerlingen zelfgebakken koekjes en boden zij aan om nagels te lakken. Alle leerlingen hadden daarnaast de gelegenheid om van het ‘kasteel’ (springkussen ‘Chatau’) of op de stormbaan te genieten.

Op naar de Franse dag 2018!