Franse dag 2018

Op woensdag 13 juni vierde de Waalse school haar 279-jarig bestaan met de jaarlijkse Franse dag. Het was een zonnige dag vol met leuke activiteiten voor alle kinderen. De leerlingen hebben in de ochtend diverse knutselwerken gemaakt die tentoon werden gesteld op het schoolplein. En tijdens de picknick op het plein konden de leerlingen genieten van stokbrood, druiven, croissantjes en andere lekkernijen zoals heerlijke Franse frietjes. De ouders waren van harte welkom bij de Franse bistro op het plein waar stokbrood, croissants en druivensap geserveerd werd. En veel ouders en leerlingen hebben een karikatuur van zichzelf laten tekenen op ´Montmartre´. De brocante markt, een jaarlijks terugkerend succes, werd druk bezocht door ouders, leerlingen en wijkbewoners. Maar de klapper was toch wel het 27 meter lange springkussen ‘Le Chateau’. Het was een geslaagde en feestelijke dag! We bedanken alle leerkrachten en ouders die dit feest voor de kinderen hebben mogelijk gemaakt. Doordat dit schooljaar vrijwel alle ouders de vrijwillige ouderbijdrage hebben betaald, was er ook een ruim budget om dit keer eens flink uit te pakken. Ouders, bedankt hiervoor!