Franse dag 2021

Merci tout le monde!

We mogen met elkaar terugkijken op een geslaagde Franse dag. De ouders werden in de ochtend ontvangen met wat lekkers en in de klassen werd er een croissantje uitgedeeld.

Vervolgens hadden de klassen een druk schema, met o.a. het Franse springkasteel voor de groepen 1/2 en een schilderopdracht op het Waalse Place du Tertre waar leerlingen zelfportretten en Eiffeltorens of overige Franse iconen schilderden. Daarnaast was er tijd voor een picnic, een Franstalig groepsspel, poffertjes (poffertjes komen namelijk oorspronkelijk uit Frankrijk!) en een Franse foto in de ‘fotobooth’.

Ouders waren de hele dag welkom bij le bistro voor een hapje en een drankje. Fijn om ouders weer live te kunnen ontmoeten! Iedereen bedankt voor de inzet! Klik hierboven verder voor meerdere foto’s van de dag. Hieronder kunt u de video bekijken over de Franse dag!