Gastles oud leerlingen

Op woensdag 26 september was het de Europese dag van de talen. Verschillende oud-leerlingen kwamen daarom gastlessen geven. Zij zitten nu op het Wolfert Tweetalig havo/vwo, waar leerlingen naast de reguliere talen ook verplicht Spaans en Chinees volgen. Oud-leerling Tolgahan gaf een gastles Spaans in groep 8b. De leerlingen leerden van hem hoe zij zichzelf moeten voorstellen in het Spaans. Na een korte presentatie mochten de leerlingen hier zelf mee oefenen. Groep 8a kreeg van oud-leerlingen Nikita en Mellery les in de Chinese taal. Zij leerden onder andere tellen tot 10, zichzelf voorstellen en het benoemen van familieleden in het Chinees. Aan het eind van de les kregen de kinderen zelfs Chinese eetstokjes mee naar huis!