SKVR op bezoek!

De groepen 1 kregen deze week bezoek van een echte acteur van de SKVR. De acteur nam de kinderen mee met een interactief stuk waarbij er verschillende sprookjes werden nagespeeld.

De acteur verkleedde zich op verschillende momenten om zo telkens als een ander personage op te treden. Verschillende vaardigheden konden door de leerlingen geoefend worden zoals: het spelen van een rollenspel, acteren en goed luisteren naar het sprookje.

Het was fijn om te zien dat de leerlingen (en ook de acteur) erg enthousiast waren om bewegend van én met elkaar te leren.

Stap voor stap kunnen er nu weer enkele activiteiten (met passende maatregelen) plaatsvinden. De groepen 2 zijn eind deze maand aan de beurt voor een bezoek.