Groep 5 te gast bij het ABN Amro Tennis toernooi

Op maandag 10 februari mochten de groepen 5 van de Waalse school het ABN AMRO Tennis toernooi in Ahoy bijwonen. ’s Ochtends werden de kinderen met de bus opgehaald en naar Ahoy gebracht.

De dag begon in met een gezamenlijke opening op de tennisbaan waarbij kinderen vragen konden stellen aan de tennisser die het werelduurrecord tennis op zijn naam heeft staan!

Vervolgens hebben de kinderen allerlei clinics gevolgd, spelletjes gedaan en meegedaan aan verschillende ‘challenges’. Ook mochten ze ervaren hoe het is om rolstoeltennis te spelen en dat is nog knap lastig!

Tussen de middag werd er een gevarieerde lunch geserveerd en als afsluiting mochten de kinderen naar een professionele tenniswedstrijd kijken op het center court.

Het was een geslaagde sportieve dag met dank aan de ABN AMRO Foundation!