Groepen 5 en 6 bezoeken het ABN AMRO tennis toernooi

In aanloop naar het ABN AMRO World Tennis Tournament 2019 (WTT 2019) maakten de leerlingen van de groepen 5 en 6 tijdens de gymles kennis met de sport tennis. Als vervolg hierop brachten de leerlingen op maandag 11 februari de hele dag een bezoek aan het tennistoernooi in AHOY. Na de opening door oud Olympisch kampioen Esther Vergeer mochten de leerlingen deelnemen aan diverse tennis clinics.  Daarnaast konden ze een potje tennissen met een Virtual Realitybril op, werd er gemeten hoe hard ze een bal konden slaan, kon er worden getafeltennist en bekeken zij een tenniswedstrijd op wereldniveau. Tenslotte kreeg iedere deelnemer een sportshirt en koffer als herinnering. Het was een sportieve en leerzame dag.