Groepen 6 t/m 8 naar IFFR

Op maandag 29 januari bezoeken de groepen 6 t/m 8 om 09.30 uur het International Film Festival in Rotterdam. Het programma toont het medium film in al haar diversiteit, van animatie en fictie tot documentaire. Zo maken de leerlingen kennis met bijzondere verhalen van over de hele wereld. Het programma dat aansluit bij de kerndoelen kunstzinnige oriëntatie primair onderwijs, wordt ingeleid door een presentator. Achteraf is er gelegenheid om vragen te stellen aan makers. Deze week zijn de leerlingen d.m.v. lesmateriaal voorbereid op het bezoek aan het festival.

Wilt u er maandag voor zorgen dat uw zoon/dochter ’s ochtends voldoende ontbeten heeft? Er is nl. pas om 11.00 uur gelegenheid om te eten en drinken. Omdat we te voet naar de bioscoop vertrekken, stellen we het ook op prijs als u rekening houdt met de weersvoorspellingen wat betreft de kledingkeuze van uw kind. Het bezoek vindt onder schooltijd plaats. De groepen vertrekken na 8:30 uur van school en zijn ruim voor 12:00 uur weer terug op school.

We wensen de leerlingen een gezellige en leerzame ochtend toe!