Groepen en lokalen in 2017-2018

Inmiddels zijn we klaar met alle voorbereidingen voor komend schooljaar. Van de leerkracht van uw kind heeft u al gehoord wat de nieuwe leerkracht van uw kind wordt. Op de website kunt u alle foto’s van de leerkrachten en de nieuwe indeling al bekijken bij ‘team’. De nieuwe lokaalindeling vindt u op pagina 56 van de nieuwe schoolgids voor 2017-2018 die vanaf volgende week van de website te downloaden is. De groepen 7 (huidige groepen 6) zullen volgend schooljaar in onze mooie nieuwe lokalen in ‘ons’ stuk van het gebouw van de Vier Leeuwen verblijven. De meeste groepen houden volgend schooljaar dezelfde ‘letter’, dus groep 5A wordt volgend schooljaar bijvoorbeeld gewoon 6A. Een aantal groepen wijzigt volgend jaar qua samenstelling en/of van ‘letter’ veranderen:

– Leerlingen van groep 2A gaan volgend jaar naar 3A of 3B (of blijven in 2A).

– Groep 2C wordt groep 3A.

– Leerlingen van groep 3B gaan volgend jaar naar 4A, 4B of 4C.

– Groep 3D wordt groep 4B.