Havenexcursie groepen 6a en 6b

Op maandag 30 november mochten de groepen 6a en 6b op educatieve excursie naar de Rotterdamse haven. Het doel van deze excursie is het informeren van leerlingen over alles wat met de Rotterdamse haven te maken heeft en de mogelijkheden die de haven qua studie en eventuele latere loopbaan biedt.

De excursie was afwisselend en zeer interessant voor jong én oud. Ook de begeleiders hebben deze dag nog e.e.a. bijgeleerd! Terug op school hebben de leerlingen een verslag van hun bezoek geschreven. Het verslag van Fenna Huurman uit 6a schreef leest u hieronder:

Ons leuke dagje uit

Waar: in de haven (E.I.C.)

Deze dag was superleuk! We gingen naar de haven van Rotterdam. We deden veel verschillende dingen, maar het leukste was toch de speurtocht.

Eerst gingen we naar het chemielab. Daar maakten we een stuiterbal. Iedereen had (meestal) een andere kleur. Ik had groen, maar het groepje naast mij had blauw.

En toen wat ik het leukste vond: de speurtocht. Er waren allemaal vragen en als je die goed beantwoordde, kwam er een woord uit.

Daarna gingen we met verrekijkers buiten naar een groot open trappenhuis. Vanaf dat trappenhuis had je een prachtig uitzicht!

Het was een superleuk uitje. Ik hoop dat we er nog een keer naartoe gaan!

Groetjes, Fenna