Informatie Franse dag

Op woensdag 26 juni a.s. organiseert de Waalse school haar jaarlijkse Franse dag. De dag start met een feestelijke opening op het plein. Alle leerlingen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein. Na de opening kunt u uw kind naar de klas brengen.

Ouders/verzorgers zijn tussen 8.30 uur en 12.30 uur van harte welkom in de bistro op het plein, voor een Frans hapje en een drankje.

Gedurende de dag gaan de leerlingen verschillende activiteiten in en om de school doen, waaronder een picknick. De school biedt iets lekkers aan tijdens de picknick en aanvullend kunnen de leerlingen zelf wat lekkers meenemen om met hun klasgenoten te delen. Bij elke klas hangt een lijst waarop de leerlingen kunnen aangeven wat ze meenemen. Voor bord, beker en bestek wordt gezorgd.

Vanaf 11:30 tot 12.30 uur is er een brocante markt op het plein. Tijdens deze markt mogen kinderen spullen verkopen of een activiteit aanbieden zoals: een goocheltrucs, een dans act of bijvoorbeeld nagels lakken.

Schminkers gezocht!

Voor de Franse dag op woensdag 26 juni aanstaande zijn we op zoek naar ouders die tussen 9.00 uur en 12.30 uur de leerlingen willen schminken. De schmink zal door school worden geregeld. Opgeven kan bij mevr. Trel via [email protected] of bij de leerkracht van uw kind.

Wij hopen op een feestelijke en zonnige dag.