Informatie schoolreis groepen 1 en 2

Op vrijdag 7 juni gaan de groepen 1 en 2 op schoolreis naar speeltuin ‘De Kievit’ in Berkel en Rodenrijs. Alle leerlingen worden uiterlijk om 8.45 uur op school verwacht. Uiteraard is het wel mogelijk om uw kind vanaf 8.20 uur te brengen. Om 9.15 uur zal de bus vertrekken richting de speeltuin. In de speeltuin is een zwemgedeelte aanwezig. In verband met de veiligheid maken wij hier géén gebruik van. Wel mogen de leerlingen gebruik maken van het watergedeelte in de speeltuin. Dit is een stuk asfalt waar kinderen onder sproeiers door kunnen lopen. Wilt u uw kind zwemkleding onder de normale kleding laten aantrekken en een tas met schoon ondergoed en een handdoek meegeven? Tijdens de schoolreis krijgen alle leerlingen een ijsje. Lunch en drinken moeten de leerlingen zelf meenemen. Rond 15.00 uur zullen de leerlingen weer terug zijn op school en zullen zij de dag afsluiten in de klas.