Jeugdcultuurfonds, Jeugdsportfonds en Meedoen Rotterdam

De stichting Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Nederland heeft als doel dat alle kinderen lessen op kunst en cultuurgebied kunnen volgen en kunnen sporten. Het Jeugdcultuurfonds maakt het mogelijk dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen toch kunnen meedoen. Dhr. Boogaard is op de Waalse school intermediair voor het Jeugdcultuurfonds en het Jeugdsportfonds. U kunt bij hem terecht voor aanvragen van een fonds en/of het verlengen hiervan. Het ontwikkelen van je creativiteit, het ontdekken van je binnenwereld en passie, kortom: het laten zien wie je bent en wat er in je leeft, is goed voor het zelfvertrouwen en concentratievermogen en vergroot de kansen later goed mee te kunnen doen in de samenleving. Een kind dat danst, tekent of zingt, is een gelukkig kind. En een kind dat lekker in zijn vel zit, zal op alle fronten beter presteren. Stichting Meedoen in Rotterdam ondersteunt door te bemiddelen en/of door financiële hulp te verstrekken. Meedoen vergroot de horizon van kinderen door gezinnen financieel te ondersteunen in aanschaf van bijvoorbeeld een laptop of fiets, zodat ieder kind gelijke kansen heeft en naar school kan gaan.

Meer informatie hierover kunt u vinden in onderstaande link.