Kerstviering op de Waalse school

Volgende week donderdag 20 december vieren we het kerstfeest op de Waalse school. Deze dag zal er les zijn van 8.30 uur tot 12.45 uur. In die tijd wordt in alle klassen het kerstfeest gevierd en zal het kerstverhaal verteld worden. Om 17.30 uur start het kerstdiner in alle klassen.Het is de bedoeling dat ieder kind iets lekkers te eten meeneemt voor het diner in de eigen klas. Daarbij vragen we alle kinderen om een bord, beker en bestek mee te nemen. Alle kinderen mogen natuurlijk hun mooiste kerstoutfit aantrekken, dan maken we er een gezellig feest van! Voor ouders staat er op het plein warme chocolademelk klaar en zal er een vuurkorf ontstoken worden. Als het regent zal dit klaarstaan in het speellokaal. Het kerstdiner is afgelopen om 18.45u.