Kerstviering Waalse School 2019

Ook dit jaar hebben we op de Waalse school weer kunnen genieten van een hele mooie kerstviering. De viering werd geopend door een optreden van het kerstkoor onder leiding van meester Smouter. Het koor bracht drie mooie kerstliedjes ten gehore. Na een week hard oefenen mogen de leerlingen trots zijn op het eindresultaat. Aansluitend gingen de leerlingen naar hun eigen lokaal waar het kerstverhaal werd verteld en tijdens het gebed werd stil gestaan bij wat kerstmis voor een ieder betekent. De overvloed aan meegebracht eten zorgde ook dit jaar voor een gezellig en smaakvol kerstdiner. Aan het einde van de avond kregen de leerlingen allemaal een vuurwerkbril mee naar huis. Wij hopen dat voor alle leerlingen oudejaarsavond veilig verloopt en we iedereen op 6 januari weer gezond op school mogen ontvangen. Voor nu wenst het Waalse team u hele fijne kerstdagen toe.