Kinderboekenweek 2017

Op woensdag 4 oktober is de kinderboekenweek 2017 met het thema “Gruwelijk eng!” van start gegaan. Alle kinderen verzamelden zich op het plein om naar het lied van de kinderboekenweek te luisteren, waarbij de leerlingen van de BSO een mooie dans hadden ingestudeerd. De week werd vervolgens feestelijk geopend met een confetticanon!

In alle groepen wordt er aandacht aan de kinderboekenweek geschonken. De meeste kinderen hebben al hun lievelingsboek mee naar school genomen. Gedurende de kinderboekenweek kiest elke groep een thema uit één boek dat centraal staat. De werkjes die binnen dit thema gemaakt worden, zullen op de gang voor de groep worden tentoongesteld op vrijdag 13 oktober van 15:15-15:45 uur. Het is natuurlijk erg leuk als u ook even komt kijken.