Kinderboekenweek 2020

De afgelopen week was het Kinderboekenweek met als thema ‘En toen?’! Tijdens deze week zijn alle groepen met verschillende onderwerpen aan de slag gegaan.

De kleuters hebben gewerkt over opa en oma; de groepen 3 en 7 over het oude Egypte; de groepen 4, 5 en 6 over de tijd van televisies en computers en de groepen 8 hebben zich verdiept in de watersnoodramp van 1953.

Er zijn mooie knutselwerken gemaakt, er zijn stukken uit dagboeken geschreven en er is natuurlijk extra (voor)gelezen.

In de groepen 5 t/m 8 is er een voorleeswedstrijd gehouden waar in de finale op vrijdag 9 oktober elke groep door 1 leerling werd vertegenwoordigd. We feliciteren Mucteba uit 7a van harte met zijn overwinning! Ook Panagiotis uit 8c (derde plaats) en Valencha uit 5a (tweede plaats) van harte!

Omdat we de Kinderboekenweek i.v.m. de coronamaatregelen helaas dit jaar niet af konden sluiten met een tentoonstelling, maken we een vlog waarin te zien is wat we op de Waalse school gedaan hebben. Wordt vervolgd!