Kinderboekenweek 2020

Op woensdag 30 september zal de Kinderboekenweek 2020 van start gaan met als thema: ‘En toen?’.

Binnen het thema zal aandacht besteed worden aan verschillende historische periodes en gebeurtenissen zoals: Ridders en Prinsessen, Het oude Egypte, Tijd van televisie en computers en De Watersnoodramp. Met creatieve opdrachten, boeken (voor)lezen en filmpjes zullen de thema onder de aandacht gebracht worden.

In de groepen 5 t/m 8 wordt tijdens de Kinderboekenweek een voorleeswedstrijd gehouden. Iedere groep zal uiteindelijk één groepswinnaar kiezen die de klas mag vertegenwoordigen tijdens de finale op vrijdagmiddag 9 oktober.

Tijdens de Kinderboekenweek zal er een vlog gemaakt worden waardoor u uiteindelijk als ouder een goede impressie krijgt van de Kinderboekenweek 2020 op de Waalse school.

Klik hier om het lied van de kinderboekenweek alvast te beluisteren

Wij wensen alle leerlingen alvast veel (lees)plezier toe!