Kinderboekenweek

Zoals u in de vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen werd de Kinderboekenweek op woensdag 3 oktober feestelijk geopend. Afgelopen week hadden de kinderen in groep 6B geluk! Dit keer niet de juf die voorleest, maar een vader of een moeder. Elke dag was er een andere vader of moeder aan de beurt. De ouders namen verschillende voorleesboeken mee, waaruit ze een kwartiertje voorlazen. Het was ontzettend leuk om zo eens naar andere boeken te luisteren. De juf en de leerlingen van groep 6B vonden het  fijn dat er veel vaders en moeders kwamen voorlezen. Hiervoor willen we u dan ook hartelijk bedanken! Op woensdagmiddag 10 oktober konden de leerlingen hun boeken ruilen tijdens de boekenruilmarkt. Iedere groep heeft een kunstwerk gemaakt met het thema ‘Kom erbij’. Onder grote belangstelling is de Kinderboekenweek 2018 afgesloten met een tentoonstelling.