Koningsspelen 2017

De Waalse school heeft de Koningsspelen 2017 geopend met een sportieve warming up verzorgd door de KSH. De kinderen hebben o.a. het koningsspelenlied Okido meegezongen en gedanst.

Vervolgens hebben ze heerlijk kunnen genieten van het jaarlijkse Koningsontbijt en hebben ze leuke activiteiten in de klas gedaan.Onderdeel van de Koningsspelen was de sponsorloop waarvan de helft van de opbrengst naar het goede doel Jantje Beton gaat en de helft zal worden besteed aan leerlingen van de Waalse school. Ieder kind heeft enorm zijn best gedaan om zoveel mogelijk rondjes te rennen! De opbrengst (geteld t/m vrijdag 21 april) – na de vakantie leveren de laatste leerlingen hun bijdragen in) is maar liefst: € 4057,17 !!

Mede dankzij uw support was het een groot succes!