Koningsspelen 2019

Om 8:30 uur worden de koningsspelen feestelijk geopend op het schoolplein. De kinderen wachten buiten op de opening en gaan dus niet eerst naar de klas. Ouders en leerlingen die normaal gesproken bij de kleuteringang naar binnen gaan, vragen we om even om te lopen zodat iedereen bij de opening aanwezig is. Na de opening gaan de leerlingen naar de klas voor een koningsontbijtje.

We verzoeken alle ouders vanaf groep 3 om zelf bord/beker/bestek mee te geven aan uw kind(eren).

Wat betreft de sportieve activiteiten staat de sponsorloop dit jaar centraal. De helft van de opbrengst zal net als vorig schooljaar worden geschonken aan Kika. De andere helft wordt in overleg met de leerlingenraad besteed aan iets voor onze leerlingen op school.

Voor de groepen 1 en 2 vindt de sponsorloop op het kleuterplein plaats. Daarnaast brengen de kleutergroepen een bezoek aan de speeltuin aan de Oude Dijk.

De leerlingen van de groepen 3 en 4 hebben naast de sponsorloop diverse sportieve spellen op het schoolplein.Natuurlijk nemen ook de groepen 5 t/m 8 deel aan de sponsorloop. Voor de groepen 5 t/m 7 zal er ook een streetdance clinic worden gegeven in de gymzaal aan de Van Alkemadehof. Ook is er een stormbaan op het schoolplein. De groepen 8 gaan in de middag naar LTC Kralingen voor een tennis clinic en zullen daarom op deze dag een continurooster hebben. Ouders ontvangen hier nog een aparte brief over. De tijden waarop alle groepen de sponsorloop lopen, hangen volgende week bij de groepen en het mededelingenbord bij de conciërge. U weet dan hoe laat u uw kind(eren) kunt komen aanmoedigen!