Lekker buiten les!

Het mooie weer van afgelopen week is ook op de Waalse school niet onopgemerkt gebleven. Zo waren er verschillende klassen die een buitenles voorbereid hadden.

De leerlingen van groep 5b kregen tijdens de bijles op maandag een buitenles waarbij de vakken rekenen en spelling centraal stonden. De leerlingen hebben onder andere aandacht besteed aan de het rekenonderdeel ‘meten’ waarbij ze verschillende objecten opgemeten hebben op het speelplein.

Ook groep 3a heeft een lees- en rekenles buiten gehad waarbij ze naar verschillende woorden moesten rennen, de categorie ‘-schr’ woorden geoefend hebben of bij elk gelezen woord een stap verder moesten zetten. Vervolgens hebben ze gerekend met geld door met stoepkrijt de berekeningen op te schrijven. Erg fijn om veel buiten te zijn!