Maandag 12 februari start de jaarlijkse Techniekweek op de Waalse school!

Maandag 12 februari start de jaarlijkse Techniekweek op de Waalse school! Kort na 8:30 uur is er een korte opening op het schoolplein en ouders zijn van harte welkom om te komen kijken! Zou u zo vriendelijk willen zijn om dan achter de kinderen en niet op het bordes te gaan staan?

Gedurende de week zullen de kinderen o.a. activiteiten doen met de materialen van de Maakotheek. In de onderbouw worden er knikkerbanen gebouwd en wordt er met Beebots gewerkt. In de middenbouw leren kinderen bijvoorbeeld Robots programmeren. En in de bovenbouw zal gewerkt worden met Makey Makey (hiermee leer je over stroomkringen en programmeren).

Op donderdagmiddag hebben de groepen een technisch circuit. Om de activiteiten te ondersteunen zijn we op zoek naar ouders die willen helpen. U kunt zich hiervoor opgeven bij de leerkracht van uw kind.

Op vrijdagmiddag vanaf 15.15 uur staat een impressie van wat er in de klas is gedaan tijdens de Techniekweek bij de hoofdingang zodat u de werken van de leerlingen kunt bekijken.