Maandag 15 februari code rood: houd de berichtgeving in de gaten!

Voor morgen, maandag 15 februari, wordt code rood voorspeld. Wanneer ijzel optreedt is dit zeker verraderlijk, maar wanneer en waar dit precies zal zijn, is ook onvoorspelbaar.

We zullen de school niet bij iedere weersvoorspelling op voorhand sluiten. Daarom hopen we dat het morgen meevalt en we gewoon open kunnen gaan.

Echter, als de wegen morgenochtend voor collega’s onbegaanbaar blijken te zijn, is het voor hen onverantwoord om naar school te komen.

In dat geval informeert de leerkracht de ouders/leerlingen van de groep morgenochtend en zorgt hij/zij voor online lessen/werk. Hou dus morgenochtend uw mail en/of klasbord in de gaten!

Wanneer er morgen leerkrachten onverhoopt afwezig zijn, is het helaas niet mogelijk om leerlingen op te vangen en over andere groepen te verdelen. De strenge corona-richtlijnen voor scholen schrijven namelijk voor dat leerlingen uit een groep niet in contact mogen komen met leerlingen uit andere groepen.

We vragen u daarom net als afgelopen maandag om begrip voor deze uitzonderlijke situatie.