Nieuws over de kinderboekenweek!

Zoals u in de nieuwsbrief van 27 september heeft kunnen lezen, is het deze week Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar ‘Reis mee!’. In groep 1C werd de kinderboekenweek deze week geopend door de vader van Kyensley die in de groep kwam voorlezen. Bedankt, dhr. Silva Moreira!

Er zijn nog steeds ouders welkom (ook in de bovenbouw!) om voor te lezen in de groep van hun kind(eren). Als u dit leuk vindt, kunt u zich opgeven bij de leerkracht van uw kind.

Meester Smouter zal deze in alle groepen liedjes aanleren die te maken hebben met het thema van de kinderboekenweek!

Bovendien hebben alle groepen een land gekozen. De klassen zullen worden versierd binnen het thema van dit land. Op vrijdag 11 oktober mogen alle ouders een wereldreis maken langs de lokalen om het gemaakte werk van de leerlingen te bezichtigen. U bent van harte welkom!

De leerlingen van groep 5 t/m 8 kunnen zich opgeven voor de voorleeswedstrijd. De voorrondes zijn al gestart. Elke klas levert een finalist die zijn of haar groep vertegenwoordigt. De finales vinden plaats zoals hieronder is weergegeven. U mag hierbij aanwezig zijn.

•  Vrijdag 11 oktober om 13.00 uur is de Finale van groep 5 in het speellokaal beneden.
  •  Vrijdag 11 oktober om 13.30 uur is de Finale van groep 6 in het speellokaal beneden.
  •  Vrijdag 11 oktober om 14.00 uur is de Finale van groep 7 in het speellokaal beneden.
  •  Vrijdag 11 oktober om 14.30 uur is de Finale van groep 8 in het speellokaal beneden.