Nieuws uit de Plusklas

De leerlingen uit de Plusklas hebben op donderdag 2 november gewerkt met denksleutels. Elke sleutel staat voor een andere manier van denken. Bij ‘Wat als’-sleutels stellen de leerlingen vragen aan elkaar. Bij de ‘Alfabet’-sleutel noemen de leerlingen bij iedere letter van het alfabet iets dat bij een bepaald onderwerp hoort. De leerlingen vonden het leuk om de sleutels te gebruiken rondom het thema Dinosaurussen (“Wat al dinosaurussen nooit waren uitgestorven?”).  Het werken met denksleutels doet een beroep op de creativiteit van leerlingen waarbij ze mogen schrijven, tekenen en ze werken aan hun presentatievaardigheden. Iedere leerling heeft zijn/haar werk aan de medeleerlingen uit de Plusklas gepresenteerd.