Nieuws van Sinterklaas!

Sinterklaas is weer in het land! Dit jaar loopt alles natuurlijk een beetje anders dan anders. Om ervoor te zorgen dat alles veilig en goed zal verlopen, hebben Sint en Piet vandaag contact opgenomen met de Waalse School.

Maar… toen Sint en Piet naar school belden, was juf Van der Meer in gesprek. En toen ze juf Wijsbeek belden, zei zij dat ze niet op vrijdag werkte. Sint en Piet reageerden geschrokken en zeiden: “Nou, tot volgend jaar dan maar….!” Tot volgend jaar?? Sinterklaas zal de Waalse school toch niet voorbij laten gaan dit jaar? Laten we voor alle kinderen hopen dat dit goed komt!

Sint heeft een vlog opgenomen van dit telefoongesprek die vandaag in alle groepen bekeken is. U kunt deze hier terugkijken.

Op dinsdag 24 november mogen de kinderen van groep 1 t/m 5 hun schoen zetten. Daarom vragen we de leerlingen uit deze groepen die dag een extra schoen mee te brengen.

De groepen 6 t/m 8 vieren sinterklaas door het maken van een surprise voor elkaar. Het is de bedoeling dat ieder kind een surprise mét gedicht maakt voor het kind waarvan ze het lootje hebben getrokken, waarin een cadeautje verstopt zit van ca. €5. Wij vragen u om hierbij eventueel uw kind te helpen, zodat ieder kind een mooie surprise ontvangt.

Om in de gaten te kunnen houden of dit allemaal gelukt is, is het fijn als de surprises uiterlijk woensdag 2 december al op school zijn.