Scholenmarkt Voortgezet Onderwijs

Voor leerlingen uit de groepen 8 (en 7) wordt op woensdag 22 november 2017 van 19.00 – 20.30 uur een scholenmarkt georganiseerd. Op deze avond krijgen ouders en kinderen informatie over de verschillende onderwijstypen binnen het Voortgezet Onderwijs (VO). Daarnaast zijn er deze avond 14 VO-scholen aanwezig waarmee u alvast kennis kunt maken.

De overgang naar het Voortgezet Onderwijs is een belangrijke en spannende stap voor zowel ouders als leerlingen. Het kiezen van de juiste VO-school is dan ook een belangrijke beslissing. De gemeente en welzijnsorganisatie DOCK Kralingen Crooswijk helpen u graag bij het maken van de juiste schoolkeuze en organiseren daarom deze scholenmarkt.

Ook wanneer uw kind momenteel pas in groep 7 zit, is het niet onverstandig om u nu alvast te gaan oriënteren op wat mogelijk goede toekomstige scholen voor uw kind zouden kunnen zijn. Hierdoor wordt de keus voor volgend jaar wellicht iets makkelijker.

Uiteraard zal er ook op school veel aandacht worden besteed aan de keuze voor de juiste VO-school. De groepen 8 zullen t.z.t. ook een aantal VO-scholen gaan bezoeken.

De scholenmarkt wordt gehouden bij De Nieuwe Branding, Isaäc Hubertstraat 153 in Crooswijk. Voor vragen hierover kunt u mailen met dhr. Ruud Breems [email protected]