We zijn weer begonnen!

Het schooljaar 2016-2017 is van start gegaan! We heten alle leerlingen weer van harte welkom!

Op maandag 22 augustus hebben de leerkrachten een training gevolgd over rekendidactiek en het (verdiepen van) het stellen van doelen en succescriteria. Het continu ontwikkelen van kennis en vaardigheden past bij de leerlingen én de leerkrachten van de Waalse school.

Nieuw in dit schooljaar zijn onder andere de nieuwjaarsborrel voor ouders in de eerste schoolweek en de huiswerkinformatiemomenten die op verscheidene data in het schooljaar gepland zijn.

U kunt deze data vinden in de schoolkalender (en op de website). Evenals vorig jaar ontvangen alle ouders wekelijks op vrijdag per mail de nieuwsbrief waarin we u van alles op de hoogte houden. Mocht u deze (nog) niet ontvangen of wilt u een extra mailadres doorgeven, laat dit dan aan ons weten middels [email protected]. U bent na het lezen van de nieuwsbrief altijd up to date! De nieuwsbrieven worden ook wekelijks op de website geplaatst.

We hopen u binnenkort op school te zien tijdens de startgesprekken die door de leerkrachten in de eerste schoolweken gepland worden en op de informatiebijeenkomst op dinsdag 30 september.

We maken er met elkaar een leerzaam en goed schooljaar van!