Schoolkamp groep 8

Afgelopen woensdag vertrok de bus met daarin de leerlingen van de groepen 8 op weg naar Valkenswaard. Met hoge verwachtingen en veel frisse moed namen de leerlingen afscheid van hun ouders, broertjes en zusjes. Het driedaagse kamp kon beginnen!

Ieder jaar organiseert de Waalse school met succes dit kamp als afscheid voor onze schoolverlaters uit groep 8. Tijdens dit kamp worden allerlei leuke en leerzame activiteiten gedaan, zoals het bezoek aan een dierentuin waar de leerlingen een echte slang mogen aanraken, zwemmen in een openlucht zwembad, discobowlen en sport en spel activiteiten. Traditiegetrouw wordt dit kamp op donderdag afgesloten met een bonte avond, waar de leerlingen hun zang- en danskunsten kunnen tonen.

Ook dit jaar was het kamp een groot succes. Het weer zat helaas niet alle dagen mee, maar dit mocht de pret niet drukken. De sfeer was prima en de leerlingen hebben ontzettend veel plezier gehad. Wij willen de leerkrachten bedanken voor hun inzet en de leerlingen voor hun gezellige deelname.