Schoolsportvereniging

Sinds vorig schooljaar is de Waalse school een Schoolsportvereniging. De schoolsportvereniging koppelt sportverenigingen en scholen aan elkaar, zodat kinderen de mogelijkheid krijgen om dichtbij huis te sporten. Dit levert een positieve bijdrage aan de gezondheid en schoolprestaties van kinderen en verbetert de leefbaarheid van de wijk. Afgelopen week is er in de groepen 3 t/m 8 informatie meegegeven over de diverse mogelijkheden om te sporten in de wijk. Wanneer u vragen heeft over de sporten, een nieuw kennismakingsboekje wilt of informatie over het jeugdfonds sport, kunt u terecht bij meester Boogaard. Van maandag 24 september t/m vrijdag 28 september vindt de SSV sportweek plaats en kunnen kinderen de hele week gratis sporten uitproberen die zijn aangesloten bij de Schoolsportvereniging.