Sinterklaasviering 2020

Sinterklaas bracht ook dit jaar weer een bezoek aan de Waalse school. Volledig corona-proof, dus helaas zonder ouders bij de intocht dit jaar. Maar u kunt erop vertrouwen dat de kinderen een topdag hebben gehad!

De groepen 1 t/m 5 kregen uitgebreid aandacht van de Sint en zijn Pieten. De leerlingen hadden mooie tekeningen, liedjes en zelfs dansjes voor hen voorbereid. In het grote boek van Sinterklaas stond natuurlijk veel over de leerlingen geschreven….! Gelukkig kregen ze allemaal een cadeautje van Sinterklaas.

De groepen 6, 7 en 8 hebben mooie surprises uitgepakt met elkaar en de bijbehorende gedichten voorgelezen.

Dank aan de ouders die mee hebben geholpen met het maken van de soms prachtige kunstwerken! Bedankt Sinterklaas en graag tot volgend jaar!