SKVR wijkmuziekschool voor groep 6

De Waalse school werkt samen met de SKVR, waarvan ook de wijkmuziekschool onderdeel uitmaakt. Leerlingen vanaf groep 6 worden hierdoor in de gelegenheid gesteld een instrument naar keuze te leren bespelen. Op maandag 10 september kregen alle leerlingen uit groep 6 op school een introductie les van de Wijkmuziekschool. Tijdens de les maakten zij kennis met allerlei verschillende instrumenten en mochten deze ook bespelen. Aan het eind van de les ontvingen alle leerlingen een inschrijfformulier. Wanneer uw kind het leuk vindt om aan de lessen deel te nemen, kunt u dit formulier thuis invullen en vervolgens inleveren bij de leerkracht. De muzieklessen voor de leerlingen uit groep 6 zullen in de loop van september beginnen en worden gehouden in het Nivonhuis, op 5 minuten loopafstand van school. De kosten hiervoor bedragen ca. 5,- per maand.