Start thema ‘Dit zijn wij: een kleutervlog’

In de groepen 1 en 2 worden de leerdoelen van het leerjaar in vooraf vastgestelde thema’s aangeboden. Het eerste thema van dit schooljaar is begonnen en heet: Dit zijn wij: een kleutervlog!

De school is weer begonnen en de leerlingen leren de wereld van de school kennen. Dit doen ze samen met Sil en Lis, de poppen die horen bij het programma Sil op School. In verschillende vlogs komt het verloop van de dag op school aan de orde. Uiteraard horen daar de regels bij die op school gelden. De leerlingen leren ook verschillende dingen over zichzelf: hoe ziet je lichaam eruit, wat zijn je verschillende zintuigen en gevoelens.

Zodra de coronamaatregelen het toelaten, wordt u op school uitgenodigd om de thema-afsluiting bij te wonen.