Start wijkmuziekschool

De Waalse school werkt samen met de SKVR waarvan de wijkmuziekschool onderdeel uitmaakt. Leerlingen vanaf groep 6 worden hierdoor in de gelegenheid gesteld een instrument naar keuze te leren bespelen.

De wijkmuziekschool 2017-2018 gaat van start in de eerste week van september. Leerlingen die vorig jaar al muziekles hadden, kunnen vanaf maandag 4 september een nieuwe lessenreeks volgen in het Nivonhuis. De lestijden zijn van 16.00-17.00 uur.

Op maandag 4 september krijgen alle leerlingen uit groep 6 op school een introductieles van de Wijkmuziekschool. Hierbij maken ze kennis met de instrumenten die ze kunnen leren bespelen. Iedere leerling ontvangt een inschrijfformulier.

Wanneer het uw kind leuk lijkt om aan de lessen deel te nemen kunt u dit formulier thuis invullen en inleveren bij de leerkracht. De muzieklessen voor de leerlingen uit groep 6 zullen in de loop van september beginnen. De kosten hiervoor bedragen ca. 5,- per maand.