Techniekweek 2019

1 t/m 5 april is de jaarlijkse techniekweek op de Waalse school. Gedurende de week zullen de kinderen o.a. activiteiten doen die gericht zijn op techniek. Zo zal er aandacht besteed worden aan bouwen, programmeren en elektriciteit. Graag willen we ouders met een technisch beroep of hobby vragen om hierover iets te komen vertellen in een klas. Mocht u dit leuk vinden dan kunt u zich hiervoor aanmelden bij juf Trel, of via [email protected].

Daarnaast zijn we nog opzoek naar iemand die een drone heeft. Dit om de techniekweek feestelijk te openen. Als u deze wilt uitlenen aan de school, kunt u dit aan juf Trel doorgeven. Wanneer het programma compleet is, wordt u uiteraard hierover geïnformeerd.