Techniekweek 2020

In de week van 2 t/m 6 maart vond op de Waalse school de jaarlijkse Techniekweek plaats. De week werd op spectaculaire wijze geopend. Door een tijdmachine (die zelfs het brandalarm af liet gaan!) kwamen de leerlingen de school binnen.

In alle groepen is gedurende de week aandacht besteed aan technische ontwerpen voor de toekomst. Leerlingen hebben ontwerpen voor de toekomst gemaakt door antwoord te geven op verschillende vragen. De ontwerpen zijn aan het einde van de week in alle groepen tentoongesteld.

Als afsluiting van de techniekweek werd op vrijdag een  Waalse ‘Domino-Day’ georganiseerd! In iedere klas zijn er dominostenen geplaatst en zijn de omvallende stenen met elkaar op verschillende verbonden tussen de klassen.

We kijken terug op een leerzame week! Hierboven kunt u het filmpje van ‘Domino-Day’ bekijken!