Op donderdag 15 oktober hebben de groepen 1 en 2 het thema ‘de opa en oma van Sil’ afgesloten!

Thema afsluiting groepen 1 en 2

De leerlingen van de groepen 1 maakten een opa of oma met grijs haar. Voor het haar werd grijs crêpepapier gebruikt.

De leerlingen van de groepen 2 maakten tekeningen van jong naar oud. De leerlingen tekenden eerst een baby die steeds ouder werd.

Normaal gesproken vieren wij de thema afsluiting graag met opa’s, oma’s, ouders en verzorgers. Helaas is dit niet mogelijk door de maatregelen.

Daarom is er een video gemaakt, zodat u er toch nog een beetje bij kunt zijn. De video is hieronder te bekijken.

Blijft u graag op de hoogte van foto’s en video’s? Volg ons via Facebook en Instagram!