Vergadering leerlingenraad

Afgelopen woensdag vond de eerste officiële vergadering van de leerlingenraad plaats. De leerlingen hebben een voorstelronde gedaan om elkaar te leren kennen.

Daarna hebben zij door het uitbrengen van stemmen een voorzitter, vicevoorzitter en notulist gekozen. Vervolgens zijn er duidelijke afspraken gemaakt over de vergaderregels en welke taken zij hebben  als klassenvertegenwoordigers.

Een van de agendapunten was deze week de aanschaf van nieuwe spullen voor het buitenspelen. Leerlingen mochten hierover hun inbreng geven zodat we dit als school ook daadwerkelijk aan kunnen schaffen.

Tot slot is een nieuwe bijeenkomst gepland voor woensdag 2 december.

De leerlingen van de leerlingenraad vinden het belangrijk dat zij goed zichtbaar zijn binnen de school, daarom komen de voorzitter en de vicevoorzitter op woensdag 12 november de groepen in om te vertellen wat hun taken zijn en hoe de leerlingen hun ideeën kunnen doorgeven.