We zijn weer begonnen

Vol enthousiasme zijn alle groepen deze week weer gestart met het nieuwe schooljaar! We heten iedereen en in het bijzonder ook alle nieuwe leerlingen en leerkrachten van harte welkom! Vorige week en afgelopen maandag waren er voor de leerkrachten nog verschillende studiemomenten waarop zij het schooljaar voorbereidden. We investeren dit schooljaar in het duidelijk neerzetten van het klassenmanagement omdat dit het leren bevordert. We zijn er trots op dat we in bijna alle leerjaren relatief kleine groepen konden formeren en al aan het begin van het schooljaar met vier kleine groepen 1 konden starten. De groepen 1 tellen nu gemiddeld 10 leerlingen en zullen in de loop van het schooljaar volstromen. Mocht u uw kind nog voor dit schooljaar willen inschrijven, is er hierdoor op dit moment nog plaats. Neem voor inschrijvingen contact op met mw. Wijsbeek of mw. Van der Meer. We gaan voor een gezellig en bovenal leerzaam schooljaar!