We zijn weer begonnen!

Deze week hebben de leerlingen en leerkrachten een frisse start in het nieuwe jaar gemaakt. Het is fijn om alle leerlingen weer terug te zien en de enthousiaste vakantieverhalen terug te horen.

De tweede helft van het schooljaar is een intensieve periode waarin na de aanstaande Cito-toetsen de vorderingen van de leerlingen weer schoolbreed geanalyseerd worden. Naar aanleiding daarvan worden de onderwijsplannen op leerlings- en groepsniveau indien nodig aangepast.

We verwelkomden deze week onze nieuwe collega dhr. E. Molkenboer die samen met dhr. R. Smouter de verantwoordelijkheid zal dragen voor groep 5b. Hierdoor kan dhr. Smouter de muzieklessen in de groepen (die even hebben stilgelegen) weer oppakken.

We wensen u en de leerlingen een gelukkig, gezond en leerzaam 2020!