We zijn weer begonnen!

De vakantie zit er weer op! Uitgerust en met veel energie zijn de leerkrachten en leerlingen weer begonnen aan het schooljaar 2018-2019. We heten iedereen en met name al onze nieuwe leerlingen van harte welkom op de Waalse school. Om het schooljaar 2018-2019 met alle ouders feestelijk openen, nodigen wij u uit om op 5 september van 12.00-12.30 uur een “Nieuwjaarsborrel” te komen nuttigen in de klas van uw kind. In alle groepen zijn ouders welkom om de leerkracht, de andere leerlingen en hun ouders te leren kennen. Verder heeft ieder gezin een nieuwe kalender ontvangen met daarin alle belangrijke data en de schoolgids. Wanneer er veranderingen plaatsvinden in de data die in de kalender staan, zal u middels de nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden.

We wensen u en uw kind(eren) een prettig en leerzaam nieuw schooljaar!